ENRO RO
 
 
 
Acasă / Profilul companiei  

Profilul companiei

Arcon company profile

Grupul de companii Arcon a fost fondat în 1974 cu scopul de furniza piețelor din Europa Centrală si de Est echipamente industriale de înaltă calitate pentru multiple arii de aplicabilitate.

Arcon a câștigat de-a lungul anilor o vastă experiență internațională iar grupul s-a extins printr-o rețea de companii și reprezentanțe comerciale în Rusia, fostele republici sovietice, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Serbia.

Arcon este un furnizor recunoscut de echipamente pentru reciclarea materialelor în cadrul piețelor din Europa Centrală și de Est, acoperind o largă varietate de aplicații ce includ reciclarea anvelopelor, cablurilor, aluminiului, electronicelor şi electrocasnicelor, tuburilor fluorescente şi tuburilor catodice, LCD-urilor etc.

Adițional vânzării de echipamente, Arcon furnizează servicii de consultanță și management de proiect, servicii post vânzare și furnizare de piese de schimb.

De la deschiderea biroului din București, Arcon a continuat să livreze o mare varietate de echipamente către clienții importanţi pe piața de profil din România.