ENRO RO
 
 
 
Acasă / Parteneri  

MRT System International AB

MRT

MRT System International AB a dezvoltat soluţii tehnice pentru manipularea produselor care conţin mercur încă din 1979. În prezent, aceasta este recunoscută drept una dintre cele mai mari producătoare de instalaţii de iluminare şi gestionare a deşeurilor, fiind liderul mondial în producerea de sisteme de reciclare a mercurului. Experienţa sa excepţională include profesionişti din industria de iluminare, precum şi servicii de reciclare a lămpilor fluorescente şi alte produse din deşeuri de mercur oferite de-a lungul anilor.

Misiunea MRT este de a oferi soluţii pentru recuperarea mercurului prin metode sigure şi eficiente. Gama largă de produse a MRT respectă cele mai stricte cerinţe ale producătorilor de produse care conţin mercur, precum şi ale companiilor de gestionare a deşeurilor şi reciclare.

Utilajele MRT au fost proiectate conform principiului că, în măsura în care acest lucru este posibil, produsele secundare trebuie să revină la industria de procesare unde au fost create sau să fie utilizate în procesul de reciclare.

MRT se mândreşte cu dezvoltarea unor soluţii tehnice eficiente şi furnizarea de asistenţă rapidă şi adecvată clienţilor săi.