ENRO RO
 
 
 

Distilatoare MRT

MRT proiectează şi produce o gamă completă de distilatoare, în vederea satisfacerii unor cerinţe diverse cu privire la capacitate. Software-ul poate fi de asemenea adaptat la o gamă largă de deşeuri. Distilatoarele patentate MRT au fost comercializate timp de peste 20 de ani şi, datorită marii capacităţi de recuperare a mercurului asigurate, sunt evident cele mai apreciate de pe piaţă la ora actuală.

Pe parcursul procesului de distilare, mercurul periculos este recuperat din deşeurile care conţin mercur, precum tuburile fluorescente, baterii sau termometre. Procesul este complet automatizat, ceea ce îl face mai sigur, fiind evitat riscul erorilor umane.

Sunt disponibile două tipuri de distilatoare: distilatoare cu flux discontinuu, în loturi, şi distilatoare cu flux continuu. Alegerea dvs. depinde de tipul de deşeuri şi volumul de material pe care intenţionaţi să îl procesaţi.

Distilatoarele cu flux discontinuu, în loturi, sunt concepute pentru a procesa volume moderate de materiale extrem de amestecate sau materiale care au un conÅ£inut organic relativ ridicat.

Distilatoarele cu flux discontinuu, în loturi, sunt concepute pentru a procesa volume moderate de materiale extrem de amestecate sau materiale care au un conţinut organic relativ ridicat.

 

MRT and Arcon company logos