ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Reciclarea Aluminiului / Componente principale - Aluminium liniei de reciclare  

Componente principale - Aluminium liniei de reciclare
 


Pentru a realiza tipul necesar de produs finit sunt disponibile diferite linii/fabrici standard de reciclare. Sistemul de reciclare oferit de Eldan pentru procesarea deșeurilor de aluminiu este modular și proiectat pentru a procesa mai multe tipuri diferite de material. Utilizând abordarea modulară, un număr mare de combinații pot fi furnizate pentru a produce bucăți, așchii, granule etc. Materialului introdus poate fi transformat în fracțiuni care sunt adecvate pentru procesări ulterioare ca aluminiu secundar, granule de aluminiu și aluminiu „picături” pentru procesul de de-oxidare.

 

Material de reciclat

 
Materialele uzuale de reciclat vor fi: material moale si dur de aluminiu, material curat precum și contaminat, foi, lingouri, profile, piese turnate, șpan, folii, cutii (UBS), "aluminiu vechi laminat" și multe altele.

Produs finalProdusul rezultat va fi un material de Aluminiu “curat si tăiat". Mărimea de ieșire depinde de dimensiunea liniei - de exemplu de tipul mașinilor din componenta liniei de reciclare.


Linie care include numai “Super Chopper” (tocător)

Dimensiunea principala a fracției este mai mică de 100 mm. 10% din materialul rezultat este supradimensionat (adică mai mare de 100 mm și mai mic de 300 mm).
 

 
Linie care include “Super Chopper”(tocător) si “MPR” (mărunțitor universal)

Mărimea materialului rezultat poate varia (in funcție de solicitarea dumneavoastră) intre 20 mm şi 80 mm. 

 
Linie care include “Super Chopper” (tocător), “MPR” (mărunțitor universal) si “Granulator”.

Mărimea materialului rezultat poate varia (in funcție de solicitarea dumneavoastră) intre  2 mm şi 12 m.

Linie de Reciclare Cutii (UBC)

Liniile de reciclarea a cutiilor de băuturi folosite (UBC) sunt concepute pentru a curăța aluminiul prin separarea lui de oțel magnetic și inoxidabil precum și de material organic. Comprimarea materialului va duce la creșterea densității si astfel costurile cu transportul vor fi diminuate. Ca o alternativă la producția de aluminiu nou, reciclarea de aluminiu este o afacere profitabilă. Liniile de reciclare pot fi adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților.

Intr-o fabrică Eldan de reciclare aluminiu , configurarea standard include un tocător “Super Chopper” (1), un alimentator cu basculare “Tumble Back Feeder” (2), un mărunțitor universal “Multi Purpose Rasper” (3), un separator “Eddy Current” (4),  un granulator principal “Heavy Granulator” (7), un granulator fin “Fine Granulator”  (9) și un sistem de separare “Separation Table” (10). Va putem oferi diferite linii standard cu diferite capacități, în scopul de a corespunde cu cerințele dumneavoastră specifice de procesa

Capacitățile medii de producțue pentru liniile standard de reciclare sunt: 

  • Fabrica Standard pentru Reciclarea Aluminiu  - Tip A: de la 3.000 kg/ora* pana la 12.000 kg/ora*
  • Fabrica Standard pentru Reciclarea Aluminiu  - Tip C: de la 3.000 kg/ ora* pana la 5.000 kg/ ora*
  • Fabrica Standard pentru Reciclarea Aluminiu  - Tip E: de la 3.000 kg/ ora* pana la 5.000 kg/ ora *


Va putem oferi diferite linii standard cu diferite capacități, în scopul de a corespunde cu cerințele dumneavoastră specifice de procesare.


* Vă informam că valorile capacităților maxime de mai sus depind de mai mulți factori, cum ar fi tipul și dimensiunea materialului de reciclat, precum și cerințele privind dimensiunea și calitatea produsului obținut. Aceste capacități sunt doar orientative.