ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Reciclarea Tuburilor Catodice  

Reciclarea Tuburilor Catodice


Cathode Ray Tube Recycling

În industria reciclării, MRT System International este recunoscută ca fiind un lider internaţional în domeniul producţiei de sisteme de recuperare mercur, echipamente de reciclare a lămpilor şi sisteme de separare a tuburilor cu raze catodice.

Există două tipuri de separatoare a tuburilor cu raze catodice, produse de MRT:

Fiecare instalație este adaptată în vederea procesării eficiente a diverselor tipuri de ecrane şi monitoare pentru a obţine o separare precisă a panoului şi sticlei.

 

SEPARATOR CRT – TEHNOLOGIA TĂIERII CU DIAMANT

CRT Separator CRT Separator

Separatorul CRT produs de MRT, ce utilizează tehnologia tăierii cu diamant, este un sistem de dezasamblare de mare capacitate, care separă tuburile cu raze catodice de ecranele TV şi monitoarele PC. Ca orice alte produse din portofoliul sistemelor MRT, Separatorul CRT funcţionează în condiţii de siguranţă, eficienţă şi cu respectarea celor mai stricte reglementări din domeniul mediului.

Sistemul este semi-automat şi reprezintă o soluţie fiabilă şi rentabilă. Pe baza unui dispozitiv de tăiere cu două braţe, separatorul are o capacitate de peste 45 unităţi CRT pe oră (în funcţie de dimensiunile CRT). Dacă se utilizează un dispozitiv cu patru braţe, capacitatea acestuia poate creşte cu aproximativ 50%.

Separatorul CRT produs de MRT asigură precizia tăieturii care separă tubul cu raze catodice în două secţiuni: panoul electronic şi sticlă. Drept urmare, este posibilă adăugarea unei cantităţi mai mari de sticlă reciclată în sticla topită, economisindu-se astfel energie şi materie primă.

Datorită expertizei tehnice şi experienţei deţinute de MRT, fiecare unitate poate fi proiectată şi construită în funcţie de nevoile individuale ale clienţilor.

  Descărcați o broșură de prezentare a separatorului CRT cu diamant MRT (1 MB) Get Adobe Reader

 

SEPARATOR CRT - TEHNOLOGIA DEZASAMBLĂRII TERMICE

CRT SeparatorMRT Hot Band Auto Cutting Process

Separatorul CRT care utilizează tehnologia dezasamblării termice constă dintr-un sistem de dezasamblare forţată pe bază de căldură, care separă tuburile cu raze catodice. Ca toate celelalte produse din portofoliul sistemelor MRT, separatorul CRT funcţionează în condiţii de siguranţă, eficienţă şi cu respectarea celor mai stricte reglementări din domeniul mediului. Tehnologia dezasamblării termice îmbunătăţeşte transferul de căldură în interiorul tubului, ducând la o separare precisă. MRT oferă două tipuri de sisteme de dezasamblare termică: automat şi manual.

  Descărcați o broșură de prezentare a separatorului CRT cu dezasamblare termică (874 KB) Get Adobe Reader


 MRT and Arcon company logos