ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Reciclarea Anvelopelor / Planul liniei de reciclare anvelope  

Planul liniei de reciclare anvelope

Instalația de măcinare și separare a pneurilor E3000T cuprinde. Această instalație are o capacitate medie de intrare de 2-2,25 tone pe ora de producție.

 

 

E3000 Tyre Granulation and Separation Plant

 

 

Pos. 1 O bandă transportoare de admisie

Pos. 2+3 Un Super tăietor SC1412T având lungimea rotorului de 1400 mm, 12 cuțite mobile și 7 cuțite statice. Motorul hidraulic Hägglund CB400 cu unitate de putere 160 kW. Tablou electric separat, incluzând controlul fără trepte al vitezei. Viteza standard a rotorului 22 rpm.

Include un dispozitiv ajutător de împingere a anvelopelor în tăietor. Acest dispozitiv este comandat de un senzor optic, montat pe gura de alimentare a tăietorului. Dacă acest dispozitiv optic este obturat pentru o perioadă de timp de o anvelopă blocată în gura de alimentare atunci acest dispozitiv de împingere este activat. Mecanismul de împingere este operat hidraulic.

Pos. 4 O platformă de service utilizată în timpul lucrărilor de reparații și întreținere la super tăietor.

Pos. 5 O bandă transportoare vibrantă de eliminare.

Pos. 6 O bandă transportoare de admisie.

Pos. 7 Un dispozitiv alimentator cu cădere inversă pentru răzuitorul primar într-un ritm egal, controlabil. Constă din pereți din oțel pentru lucru în condiții dificile, ranforsați cu suport structural din oțel, un dispozitiv de încărcare cu buncăr de aproximativ 5 m3 și o bandă transportoare lată de 1.220 mm, confecționată din cauciuc și oțel, acționată de un motor electric 3,7/4,4 kW prin intermediul unei cutii de viteze pentru lucru în condiții dificile.

Control variabil al vitezei în funcție de frecvență, pentru măsurarea cu precizie a debitului.
Dimensiuni principale L x l x Î: aprox. 6,1 x 2,3 x 5,4 m
Variația vitezei @ 50 Hz: 2,9 - 5,7 m/min.

Pos. 8 O platformă de service utilizată în timpul lucrărilor de reparații și întreținere la mașină.

Pos. 9 Un răzuitor multifuncțional, având lungimea rotorului de 1200 mm, viteza acestuia de 144 rpm. Rotorul este acționat printr-o curea de transmisie în V de un motor electric de 132 kW. Mașina este dotată cu 15 cuțite mobile și 16 cuțite statice și sită. Carcasa principală este echipată cu lamele și inele de impact care se înlocuiesc la uzură, precum și alte componente. Deschidere hidraulică, motorizată a buncărului de alimentare /a carcasei superioară și a cadrului sitei.

Pos. 10 O bandă transportoare vibrantă de eliminare.

Pos. 11 O bandă magnetică de trecere. Această bandă magnetică va elimina cu succes fracția de oțel deja desprinsă din granulele de cauciuc

Pos. 12 Un transportor melc, platformă rotativă, Ø x L este 300 x 6500 mm.

Pos. 13 Un Siloz tip V4 cu volum aproximativ de 4 m3. Scopul acestui siloz este de a balansa ieșirile din răzuitor pentru funcționarea la rata maximă de admisie a granulatorului fin. Acest lucru este important, deoarece capacitatea de prelucrare a granulatorului fin depinde de mărimea aleasă pentru particulele de ieșire.

Pos. 14 Un granulator fin tip FG1504, având lungimea rotorului de 1425 mm, viteza rotorului de 430 rpm și puterea motorului de 110 kW. Mașina este echipată cu 18 cuțite mobile și 6 cuțite statice. FG1500 este livrat cu deschidere hidraulică a părții superioare, precum și cu sită detașabilă, pentru acces ușor la cuțite și rotor și pentru schimbarea/curățarea acesteia.

Pos. 15 O platformă service (tip mobil) care va fi utilizată în timpul lucrărilor de reparații și întreținere la clasificatoarele PC10 & PC15.

Pos. 16 O platformă service (tip mobil) care va fi utilizată în timpul lucrărilor de reparații și întreținere la clasificatoarele PC10 & PC15.

Pos. 17 Un Clasificator tip PC10T. Clasificatorul constă dintr-un strat de sitare pentru separarea materialelor textile și o tavă de colectare în partea de jos. Granulele de cauciuc în mișcare vor proteja în mod eficient sita de colmatare. Sita este foarte ușor de înlocuit. Zona de sitare este de aproximativ 1,6 m2. În clasificator, aproximativ 40 - 50% din materialele textile sunt îndepărtate.

Pos. 18 O bandă magnetică. Această bandă va elimina în mod eficient oțelul detașat din materialul granular de cauciuc.

Pos. 19 Un granulator fin tip FG1504, similar cu Poz. 14.

Pos. 20 Un transportor pneumatic către clasificatorul PC15.

Pos. 21 Un clasificator tip PC15T. Clasificatorul va elimina în mod eficient fracția textilă din materialul granular de cauciuc. Constă din două straturi de sitare și tăvi în partea de jos, aranjate în teanc vertical - sitele de sus au orificii rotunde, iar tăvile de jos nu au orificii.

Pos. 22 O bandă transportoare vibrantă de eliminare

Pos. 23 Un tambur magnetic pentru îndepărtarea oțelului.

Pos. 24 Un transportor pneumatic către Aspiratorul UP1750.

Pos. 25 Un aspirator tip UP1750. Aspiratorul este proiectat pentru a separa materialele textile de produsele granulare din cauciuc și a clasifica în trei mărimi granulele. Zona totală de sitare este de aproximativ14 m2.

Pos. 26 O platformă de service utilizată în timpul lucrărilor de reparații și întreținere la aspiratorul UP1750.

Pos. 27 Un transportor pneumatic

Pos. 28 Un transportor pneumatic

Pos. 29 Un transportor pneumatic

Pos. 30-32 Tabloul electric și de control pentru întreaga linie

 

Eldan and Arcon company logos