ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Linii de reciclare a aparatelor frigorifice / Schemă – Linia de reciclare a aparatelor frigorifice  

Schemă – Linia de reciclare a aparatelor frigorifice

Linia de reciclare Eldana aparatelor frigorifice cuprinde cuprinde următoarele echipamente. Această instalaţie are o capacitate de 70-80 de aparate frigorifice standard din Europa pentru fiecare oră de funcţionare.

Daţi clic pe imagine pentru schiţe complete ale echipamentelor

 

Eldan Refrigerator Line

Pos. 1 Un dispozitiv de ridicare prin aspiraţie pentru descărcarea şi manipularea aparatelor frigorifice din zona de descărcare la masa de lucru verticală.

O masă de lucru verticală pentru îndepărtarea manuală a compresoarelor, gazelor şi uleiului.

Un transportor de admisie cu dimensiuni de 1000 x 3000 mm pentru transportarea aparatelor frigorifice de la masa de lucru verticală la transportorul cu role.

Pos. 2 O instalaţie de aspiraţie a freonului/uleiului. Poate fi utilizată pentru agenţii de refrigerare inflamabili (izobutan, propan) şi neinflamabili (R12). Aceasta are o capacitate de 30-80 de aparate frigorifice pe oră; instalaţie compactă, incluzând tubulatură internă, izolaţie şi cablare.

Pos. 3 Un transportor cu role pentru a facilita transportarea aparatelor frigorifice înainte de mărunţire.

Pos. 4 Un transportor de admisie.

Pos. 5+6 Un mărunţitor de dimensiuni mari SC2118 cu un rotor de 2100 mm, 18 cuţite rotative şi 10 cuţite imobile. Agregat hidraulic Hägglund CB560 cu un motor de 250kW. Panou electric separat cu reglare continuă a vitezei. Viteza standard a rotorului este de 23 rpm.

Dispozitivul de împingere Eldan asigură alimentarea rotorului cu material. Acesta este activat manual, iar un senzor optic reglabil controlează mişcările dispozitivului. În cazul în care dispozitivul de împingere se opreşte din cauza presiunii hidraulice sau a suprasarcinii materialului de admisie, acesta îşi reia activitatea de la punctul de pornire. Dispozitivul de împingere este operat hidraulic.

Pos. 7 Un dispozitiv de comutare a energiei electrice

Pos. 8 Un transportor de admisie.

Pos. 9 Un pre-granulator industrial HPG165 cu un rotor de 1600 mm, o viteză a rotorului de 120 rpm şi motor de 132 kW. Este echipat cu 16 cuţite rotative şi 21 de cuţite imobile şi ecran. Camera principală este echipată cu plăci şi inele de uzură reînlocuibile şi alte componente. Deschidere hidraulică, motorizată a compartimentului de alimentare/carcasei superioare şi ramă ecran.

Pos. 10 Un transportator elicoidal.

Pos. 11 Un transportator elicoidal.

Pos. 12 Un separator eolian. Separă fracţiunile uşoare de materialul granulat. Fracţiunile uşoare sunt în acest caz spumă poliuretanică.

Pos. 13 Un transportator.

Pos. 14 Un separator electromagnetic. Acesta va elimina în mod eficient oţelul degajat.

Pos. 15 Un transportor de evacuare - Fe.

Pos. 16 Un transportor vibrator.

Pos. 17 Un separator metale neferoase.

Pos. 18 Un transportor de evacuare - plastic.

Pos. 19 Un transportor de evacuare - Al - Cu.

Pos. 20-23 Sistem pentru spumă poliuretanică incluzând dispozitiv de transport, siloz şi presă pentru peleţi.

Pos. 24 Un panou electric

Un sistem de lichefiere a freonului/pentanului şi filtru 


Eldan and Arcon company logos